Bestel online
Snel en gemakkelijk bestellen voor uzelf of de hele afdeling tot twee uur  van tevoren.
Bestelling staat klaar. Geen wachttijden, maar direct lekker lunchen.*
bestellen
Verras uzelf of uw gasten
met een culinaire maaltijd bij u thuis, klaar in vijf minuten.
Kijk bij onze Kant en Klare  maaltijden. 
Openingstijden

Ma. t/m Vr. 9.00 - 17.45 uur
Zaterdag 9.00 - 16.45 uur

Zondag gesloten

 

 

 

 

* Bestellingen worden verwerkt tot een kwartier voor sluitingstijd.


Hygiene

De klanten van Chicken Today mogen het beste verwachten op gebied van hygiëne en voedselveiligheid. In de eerste plaats stelt Chicken Today de hoogste eisen aan zichzelf en heeft het zich te houden aan de uitvoerig omschreven hygiënecode van de Voedsel en Waren Autoriteit. De in de code omschreven procedures zijn een uitwerking van de wettelijke voorschriften die gelden voor de behandeling en het vervoer van wild en pluimvee.

Om de hygiëne en voedselveiligheid deskundig te monitoren werkt Chicken Today samen met Bureau de Wit. Bureau de Wit neemt microbiologische monsters die worden geanalyseerd in een van de twee eigen laboratoria met geavanceerde apparatuur en gekwalificeerde onderzoekers. Chemische analyse brengt de staat van de oliën, vetten en zuren in kaart.

De keurmeesters van Bureau de Wit bezoeken 15.000 werkplekken per jaar. Naast de belangrijke en noodzakelijke metingen helpen zij bij het invoeren van onze hygiënecodes. Ze komen met tips en advies om het productieproces hygiënischer en beter te laten verlopen, met name op gebied van besmettingsrisico, verhitting en terugkoeling.