Bestel online
Snel en gemakkelijk bestellen voor uzelf of de hele afdeling tot twee uur  van tevoren.
Bestelling staat klaar. Geen wachttijden, maar direct lekker lunchen.*
bestellen
Verras uzelf of uw gasten
met een culinaire maaltijd bij u thuis, klaar in vijf minuten.
Kijk bij onze Kant en Klare  maaltijden. 
Openingstijden

Ma. t/m Vr. 9.00 - 17.45 uur
Zaterdag 9.00 - 16.45 uur

Zondag gesloten

 

 

 

 

* Bestellingen worden verwerkt tot een kwartier voor sluitingstijd.


Onze kip

Onze kip is Halal

Halal vlees voldoet aan de richtlijnen zoals het staat beschreven in het heilige boek van de Islam: De Koran. Bij Halal vlees is het in de eerste plaats belangrijk dat de dieren, bestemd voor consumptie, zelf geen vlees eten. Hieronder vallen o.a. runderen, lammeren, schapen, geiten, pluimvee, eenden, ganzen en dus ook kippen. Ten tweede moeten de dieren op een natuurlijke wijze hebben kunnen leven. In de derde plaats vindt de slacht van het dier zodanig plaats dat onnodig lijden wordt voorkomen.

Chicken Today houdt zich streng aan deze voorwaarden. Niet alleen omdat dit het kipproduct ten goede komt, maar ook omdat deze Halal richtlijnen bindend zijn voor de 1,7 miljoen mensen met het Islamitische geloof. Chicken Today bevindt zich in het hart van een multiculturele wijk, waardoor respect voor deze levensovertuiging op zijn plaats is.

Alleen de beste kippen

De kippen die worden verkocht bij Chicken Today komen uitsluitend uit Hollandse slachterijen die IKB gecertificeerd zijn en waar dierenartsen waken voor de gezonde procedure van de hoogste kwaliteit pluimvee.

De kippen van Chicken Today zijn puur, dat wil zeggen: er worden geen fosfaten ingespoten, er wordt geen water ingespoten, er worden geen hormonen ingespoten (bij wet verboden) en de kippen volgen een uitgekiend graanprogramma, ontwikkeld door jarenlange kennis van diervoeders op het gebied van pluimvee.