Bestel online
Snel en gemakkelijk bestellen voor uzelf of de hele afdeling tot twee uur  van tevoren.
Bestelling staat klaar. Geen wachttijden, maar direct lekker lunchen.*
bestellen
Verras uzelf of uw gasten
met een culinaire maaltijd bij u thuis, klaar in vijf minuten.
Kijk bij onze Kant en Klare  maaltijden. 
Openingstijden

Ma. t/m Vr. 9.00 - 17.45 uur
Zaterdag 9.00 - 16.45 uur

Zondag gesloten

 

 

 

 

* Bestellingen worden verwerkt tot een kwartier voor sluitingstijd.


Over Chicken Today

Van poelier tot traiteur

Het gezicht van Chicken Today is eigenaar Frank Sier. Zijn wortels liggen in Volendam waar hij het poeliersvak leerde van zijn vader. Chicken Today kende zijn start dan ook als poelierszaak. Maar Frank onderkende al snel de bijzondere samenstelling van de wijk. In antwoord op de grote verscheidenheid aan culturen en de duidelijke richting die hij signaleerde in specifieke klantwensen transformeerde de poelierszaak steeds meer in de zaak die Chicken Today vandaag de dag is: traiteur van kipspecialiteiten en -delicatessen. Overigens kan de klant hier ook nog altijd terecht voor naturel kipvlees.

Frank gaat ver om onderscheidende kwaliteit te bieden aan zijn klanten. Zijn geavanceerde oven heeft uiteenlopende bereidingsfuncties en gaart de kip tot op de graad nauwkeurig. Hierdoor kan eenzelfde, constante kipkwaliteit worden geboden. Versheid is ook een belangrijke kracht van Chicken Today. Broodjes worden vers klaargemaakt, meerdere malen per dag. Veel energie wordt gestoken in de hygiënische werkwijze en de controle hierop, hetgeen zichtbaar tot uitdrukking komt in de uitstraling van de zaak, in de presentatie van de producten en in de werk- en de verpakkingswijze.

Met de vernieuwde website komt Chicken Today tegemoet aan een belangrijke klantwens om snel en eenvoudig bestellingen door te kunnen geven. Dat is vooral gemakkelijk voor bedrijven of andere grotere groepen die meerdere broodjes of maaltijden tegelijkertijd willen afhalen zonder te hoeven wachten.

In winkelcentrum Kanaleneiland in Utrecht staan Frank en zijn team graag klaar om u kennis te laten maken met de smaak van echte kip. Today of wellicht een ietsje later.